Filmash

27.01.2008., nedjelja

Highlander: The Source (2007)

Trailer
Režija: Brett Leonard
Scenarij: Stephen Kelvin Watkins i Mark Bradley
Uloge: Adrian Paul,Thekla Reuten,Cristian Solimeno,Peter Wingfield,Jim Byrnes,Stephen Wight...
Žanar: Akcijski,Fantasy,Drama
Imdb
Photobucket
Priča: U budućnosti vlada potpuni kaos iz nekog razloga. Highlander Duncan MacLeod sa svojom bivšom ženom i drugim besmrtnicima mora nači neki izvoro vlastite besmrtnosti kojega čuva neki plavi tkz premočan besmrtnik. Što su sve bliži izvoru postaju ljudi pa neke od njih čuvar ubije bez problema i počinju se međusobno sukobjlavat zbog izvora.
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Film: Producenti William N. Panzer i Peter S. Davis su dosta vremena provodili kako bi uništili ovaj serijal sa glupim idejam i željom za zaradom,no koliko god bili krivi za te gluposti od nastavka nisam mogao vjerovati da su dopustili da ovakvo sranje ikada izađe . Highlander 2-4 su čak ispali kao remek djelo usuprot ovom nastavku koj je bio prikazan na Sci-Fi Channelu. Prvi problem koj sam imao sa ovim filmom je redatelj Brett Leonard koj je učino da film izgleda kao neka loša igra sa svojim nepotrebnim nabrijavanjem na loš vizualan izgled i efekte,dosadnom kamerom i akcijom koj je ponekad izvedena u blesavom fast motion efektu.Film ima velikog problema sa budetom i to je vidljivo več od početaka zbog loše pobranih glumaca i specijalnih efekata koji mora da su koštali samo 5 dolara. Priča isto nije nekaj,nije objašnjeno zakaj je svjet završio u kaosu,nije objašnjeno zakaj baš cura od glavnog lika zna gdje je izvor i itd. Radnja još teče više od pol filma tako da likovi traže izvori ,pa stanu na nekom mjestu da se odmore,pa čuvar ubije jednog od njih,pa se onda počnu međusobno sukobljavat i brbljat svakojake dosadne i loše dijaloge,još su jako loše karakterizirani i iritantni da zbilja želiš da umru najbrže.Joj,nedostaje mi lik kojega je glumio Christopher Lambert,no ovaj Adrian Paul koj je glumio u četvorci i serij mi svakako ne bi nedostaja. Uopče ne kužim odakle mu takva popularnos među fanovima serijala?Nisam gledao seriju,ali niti je neču buduči da ima tako nekarizmatičnog,dosadnog i lošeg glumca. Jedna od jačih strana u prvom filmu je soundtrack od Queena,pa ovdje jedino čujem nekog drugog kako pjeva u krivom trenutku"Born to be kings we're the princes of the universe"(volim te dijaloge u pjesmi,ali kako je ovdje izvedenoheadbang)).Prvi film je još ima jednog od najebenijih negativaca,ali ovaj dio ima jednog najgorih. Taj negativac Guardian bi trebao ispasti kao neki neki nepobjedivi besmrtnik,no jedina fora kod njega je da je plave boje i da može brzo tračiti u lošim fast motion efektima i još govori jedne od najgorih dijaloga koje sam čuo u filmu ikada,zbilja mislim kako je itko mogao napisati ovako debilne dijaloge koji izgledaju da su ispali iz nekog Jim Carreyevog filma. Da ne govorim još o završnoj bitci između njega i Duncan u koj Duncan odjednom dobije moči brzine pa imamo cjelu borbu izvedenu u usranom fast motionu i pridodajmo tome loše dijaloge i koreografiju.

Nisam ni puno tražio od filma,barem sam se nadao da će biti zabavan kao dvojka,ali ovo je zbilja jebena katastrofa od režije,glume,akcije,efekta,scenarija i itd, i daleko najgori film u serijalu. Loš kraj film je još najavio da bi mogla biti šestica,a ja se iskreno nadam da neče to ikome pasti na pamet nakon ovoga. Moj prjedlog je da bi se trebalo duže vrjeme pričekati sa idučim filmom i započeti serijal ispočetka orjentirajuči se na drugog besmrtnika(pod to ne mislim na preradu iste priče i likova iz orginala).

Ocjena 1/5
Zanimljivosti i ostalo:
-Namjeravalo se da film ide u kina,no na kraju je završio na Sci-Fi Channelu gdje večinom puštaju sranja.
-Petica je več davno bila u planu i scenarij za nju je pisao Peter Briggs koj je radio kao scenarist i na Hellboyu,no njega su kasnije maknuli s projekta.(idijoti)
- 13:22 - Komentari (5) - Isprintaj - #

25.01.2008., petak

Highlander: The Search for Vengeance (2007)

Trailer
Redatelj: Yoshiaki Kawajiri
Scenarij: David Abramowitz
Glasovi: Alistair Abell,Hank Banks,Kathleen Barr,Jim Byrnes,Emma Fairley,Zachary Samuels,Eid Lakis....
Žanar: Animirani,Akcijski,Fantasy,Sci-Fi
Imdb
Photobucket
Priča: Nema veze sa radnjom u prošlim filmovima(stand-alone film). Priča se orjentira na usamljenog junaka Colin MacLeod koj se kroz stolječa želi osvetiti drugom i jačem besmrtniku rimljanu Marcus jer mu je ubio ženu i sve ostalo kaj je volio,pa mu jedino preostaje osveta u životu. Radnja se odvija u New York,negdje u budučnosti gdje Marcus je vladar grada,a večina ljudi(pobunjenici) se ne slaže sa njegovim načinom vladanja,pa se skrivaju u podzemlju. Marcusu je dosta gubitaka koje mu prouzročavaju ti pobunjenici,pa odluči cjeli grad pobiti sa nekom vrstom virusa i stvoriti novo kraljevstvo. Jedina velika prjetnja mu je Colin koj se ujedinio sa pobunjenicima,no on je previše opsjednut osvetom da ga nije briga za ostale živote.
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Film: Nakon par glupih nastavaka Highlander serijal je konačno dobio dostojan film,čak i odličan unatoč par problema,no da krenem. Za scenarij je zaslužan David Abramowitz koj je pisao scenarij za Highlander seriju(koju nisam ni gledao,a ne znam dal da i gledam buduči da mi je glavni glumac Adrian Paul dosta loš) i obavio je solidan posao.Scenarij je vrlo vjeran mitologiji besmrtnika za razliku od nastavaka i priča makar pati od več viđenog materjala na trenutke (Gladiator,Terminator,Blade Runner i orginalan Highlander) je zabavana,dopadljiva i ima dobrih flashbackova. Likovi makar nisu zapamtljivi i dobri kao oni iz orginala(posebno kao Kurgana i Remireza) su solidni i dovoljno razvijeni,jedino ima tu neki mali iritantan crnac na trenutke i malo je trebala biti smanjena coolerska karakterizacija,zapravo ono što hoću reči je da likovi kao i u Blade filmovima malo previše pokušavaju biti cool tako da budu komični ili da šute večinom ili nose oskudnu odječu.(što mi ne smeta previše,ali to je lagan način da karakteriziraš bilo kojeg lika i upotrjebljeno je u brdo filmova)Same problema je uspjeo srečom zasjeniti redatelj Yoshiaki Kawajiri(redatelj Vampire Hunter D: Bloodlust) koj stvara odličnu atmosferu i ugođaj,dobro kadrira,solidno izvodni akciju i time je napravio na kraju prezabavan film. Animacija je liijepa,odlična i ima dosta krvi(pa film nije za djecu),a voice acting je pristojan. Soundtrack je isto dobar makar nije od Queen(ma ionako Queenov soundtrack ne bi nigdje paso u filmu)

Hmm ne pada mi baš trenutno da kažem nešto više o filmu,pa je zato recenzija kratka nažalost. BTW Search for Vengeance nije dobar kao prvi film,ali je zato najbolja stvar koja je došla nakon orginala. Unatoč slaboj orginalnosti u nekim scenama film ima dobru akciju,zabavne(makar i ne zapamtljive)likove,odličnu animaciju,fenomenalnu režiju,par dobrih djelova u scenariju,odličnu atmosferu,dosta krvi i par dobrih djelova ženskih tjela(hehe šta bi više htjeli :)))
Odlična zabava za Highlander fanove koja se isplati potražit.

Ocjena 5/5

Zanimljivosti i ostalo:
-Na filmu je radila Manga Entertainment koja je zaslužna za mnoge dobre anime poput Ghost in the Shell,Ninja Scroll,Vampire Hunter D,Street Fighter II: The Animated Movie i itd.
-Producent svih Highlander filmova William N. Panzer je umro prošle godine. Makar su zbog njega stvorena sva ona sranja od nastavaka(Highlander 2-4,čak je pisao scenarij za te filmove) neka počiva u miru,ali nadam se da se neće vratitirofl
- 14:56 - Komentari (5) - Isprintaj - #

19.01.2008., subota

Highlander: Endgame (2000)

Trailer
Režija:Douglas Aarniokoski
Scenarij:Eric Bernt,Gillian Horvath,William N. Panzer i Joel Soisson
Uloge: Christopher Lambert,Adrian Paul,Bruce Payne,Lisa Barbuscia,Donnie Yen,Ian Paul Cassidy...
Žanar:Akcijski,Fantasy,Drama
Imdb
Photobucket
Priča: Ignorira sve nastavke na orginal(opet). Ovaj put je glavni lik besmrtnik Duncan MacLeod kojega je obučio Connor kao Remirez njega. Connor u ovom nastanku opčenito nestane nakon smrti prijateljice Rachel. Duncan u potrazi za Connorom nailazi na svoju bivšu ženu koju je pretvorio u besmrtnicu ritualom i zbog toga ga ona mrzi i pridružila se bandi besmrtnika koju vodi Jacob Kell. Taj Jacob Kell je izgleda najači među besmrtnicima jer je odrezao 666 glava i on se želi osvetiti Connor jer mu je ubio oca,no umjesto da ubije samog Connora on radi osvetu da mu ubija drage osobe u životu kao Rachel. Connor i Duncan nisu dovoljno jak da ubiju Jacoba,a samo jedan besmrtnik može izazvati drugog pa se međusobno unatoč prijateljstvu moraju sukobiti ,jer onaj besmrtnik koj ubija drugog dobija njegove moči i izgleda da je moč njih dvoje dovoljna da pobjedi Jacoba. Hmmm od kada su moči negdje 300 besmrtnika(zajednički broj od Connor i Duncan) jače od moči 600 besmrtnika?
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Film: Ovaj četvrti dio ignorira sve nastavke na orginal(glupu dvojku i sranje od trojke) i pokušava biti bolji od ta dva nastavka tako da mixa prvi film sa serijom Highlander koja je bila prikazana od 1992 do 1998 i bila navodno uspješna.Pa sama radnja se orjentira na glavnog lika koj je bio u seriji Duncan MacLeoda,a Connor ima manje važnu ulogu. Osobno nikako ne kužim poantu da se pokušava nastaviti priča prvog film,jer je orginal ubio svaku ideju za nastavak sa krajem gdje Connor ubija zadnjeg besmrtnika Kurgana, osvaja nagradu i postane smrtnik.U ovom djelu navodno ima još besmrtnika,pa kako je Connor uspjeo onda osvojiti nagradu u prvom filmu i kako lik Duncan uopče negdje uspjeva upasti u priču ako gledamo orginal i zakaj se spominju likovi iz prvog filma Rachel i Heather,a njegova ljubav iz orginala Brenda nigdje. Iskreno ne znam dali uopče radnja filma ignorira djelom prvi film ili se nastavlja na seriju ili je nekaj zasebno u drugom univerzumu.Kako god priča je loša i gluma je loša. Priča je prenatrpana sa hrpetinom flashbackova koji su makar ponekad zabavni i ne baš previše potrebni,recimo ljubavna priča između Duncan i Kate ne pokreče baš radnju naprijed,a cura nije meni baš zgodna.Osim toga ima hrpetinu naivnih gluposti poput Connora koj je imao priliku odrezati glavu Jacobu i završiti sa njime,no umjesto toga spusti oštricu i odluči se boriti pošteno sa protivnikom kojega ne može pobjediti,naivno je da se može ženu pretvoriti u besmrtnicu sa nekim ritualom i naivno je da ima tu neki kult koj zna za besmrtnike i posjeduju računalo koje kaže koliko je glava tko odrezao,a to je po meni nemoguče buduči da besmrtnici još postoje od davnih vremena i nisu upoznati sa svim besmrtnicima da sada mogu imati točan broj od nekoga.Glavni lik Duncan MacLeod kojega glumi Adrian Paul što se mene tiče nije dostojan da preuzme šou od Christopher Lamberta. Christopher Lambert nije sveukupno gledajući neki glumac,ali kao Connor je zbilja ima karizmu,bio jako zabavan i uvjek sam bio na njegovoj strani,a Adrian Paul je baš obrnuto. Čovjek nema nikakve karizme,dosta je odbojan i zbilja je loš glumac,što se najviše vidi u scenama kada uzima moč od besmrtnika tkz "The Quickeninga". Kada več govorim o "Quickening" ovaj film sadrži jedanu od najurnebesnijih korištenja specijalnih efekata gdje se mjenja Duncanova faca u Connorovu(pogledajte sliku u sredini). Akcije film ima barem dosta i onako ok je za pogledat,ali nema nikakvih zapamtljivih poteza i nema je dovoljno da spasi ovaj film kao kod dvojke koja je barem bila zabavna zbog toga.

Film je imao pristojnu akciju i ok scena na trenutke,ali sranje koje je malo bolje od trojke,ali lošiji od director's cuta dvojke.Kao što vidite niti jedan od ovih nastavaka nije uspjeo uhvati odličnu magiju orginala,pa su svi zato nastavci za preskočiti s obzirom koliko su glupi. Postoji još petica koja je bila prikazana na Sci-Fi Channelu gdje glumi ovaj uber loš Adrian Paul(o moj bože),no taj film čak imam namjeru uskoro pogledati i onda sljedi recenzija toga,ali prije toga probat ću napisati što brže o kick ass animiranom filmu Highlander: The Search for Vengeance koj je več dostojan dio serijala.

Ocjena 2/5

Zanimljivosti i ostalo:
-U traileru se može videjeti scena u kojoj Conner udarcem mača podjeli Jacob u dvije osobe. To se u filmu nije dogodilo i sama fora je opčenito napravljena za trailer.
-Orginalan naziv za film je bio Highlander: World Without End
-Film nije bio prikazan kritičarima nego je odmah izletio u kina.(može se več zaključiti zakaj)

- 17:38 - Komentari (4) - Isprintaj - #

10.01.2008., četvrtak

Highlander III: The Sorcerer (1994)

Trailer
Režija: Andrew Morahan
Scenarij: Brad Mirman i William N. Panzer
Uloge: Christopher Lambert,Mario Van Peebles,Deborah Kara Unger,Mako,Raoul Trujillo...
Žanar: Akcijski,Fantasy,Drama
Imdb
Photobucket
Priča: Connor je nakon smrti svoje prve žene Heather i prijatelja Ramirez napustio Škotsku i počeo lutat svjetom i time je naišao u Japanu čarobnjaka Nakanoa koj ga je kao Ramirez počne trenirati. No njihove scene treninga ne traju dugo jer jedan od besmrtnika Kane sa svoja dva pomočnika koji su isto besmrtnici dolazi do Nakanove špilje i uspije mu odsječi glavu i time upiti njegove moči,no Nakanova energija je izgleda dovoljno jaka pa dok ju je Kane upijao je pritom sružio špilju i time ostao zarobljen,a Connor je uspjeo pobječi. Kane se uspjeo izvuči iz špilje 400 godina poslje kada je več prošlo vrjeme okupljnja smrtnika pa ostaju samo on,njegovi pomočnici(koji ubrzo završe bez glave) i Connor. Onda sama radnja teče i kopira scene iz prvog filma.Imamo dosadnu ljubavnu priču i imamo završnu bitku u kojoj Connor pobjedi i to je to. Još jedan loš nastavak.
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Film:Orginal uopče nije ostavio mjesta za nastavak,imao je priču koja je imala početak i kraj,no producente nije bilo briga pa su nam dali glup,ali barem zabavan nastavak Highlander II koj se zagadio večini fanova pa su u trečem nastavku ignorirali dvojku i opet pokušali napraviti dostojan nastavak na orginal i ovaj put su još više zajebali stvar. Highlander III je sranje i ne znam odakle da počnem sa negativnim stranama. Radnju,likove,akciju i još par stavri su scenaristi iskopirali iz prvog filma i još su te kopije ispale loše. Negativca ovaj put glumi uber loš Mario Van Peebles koj je me živcirao cjelo vrjeme i ispada kao loša imitacija negativca iz orginal.Jedina dobra stvar u vezi njega su njegove moči iluzije koje ispadaju zabavno zahvaljujući dobrim specijalnim efektima,no kada smo več kod magija on ima moč teleportacije što se vidi u jednoj sceni u kojoj se prebaci iz Japana u New York,no ako ima moć teleporatcije zakaj se nije teleportirao iz špilje već prije umjesto da čeka 400 godina?Zbog ovoga i još par stari sama radnja ispada glupa,a bome i dosadna zbog nepotrebne ljubavne priče između Connora i Alex. Film još pati od nedostatka redateljskog oka Russell Mulcahy kojega je ovaj put zamjenio Andrew Morahan koj je isto snjimao video spotove. Kao redatelj je dao filmu dobar vizualan izgled i neki kadrovi su bili solidni,ali par scene ispadaju loše zbog pretjeranog korištenja svjetla različitih boja,nije uspjeo stvoriti dobar ugođaj i izgubio je kontrolu pred kraj filma pa završni dvoboj baš ispada kao neki loš video spot. U soundtracku ovaj put nema Queena što je velika greška,jer novi soundtrack je loš i doslovce čini scene lošijima.

Nemaštovit,loš i dosadan nastavak koj se jedino ističe dobrim specijalnih efekata i pristojnom koreografijom kod akcijskih scena.Ovaj serijal je dokaz da se treba držati samo originala i ne gledati daljnje nastavke. Četvorka je malo bolja,ali i dalje loš nastavak. Recenzija Highlander: Endgame dolazi negdje u sljedećem tjednu.

Ocjena 2/5
Zanimljivosti i ostalo:
-Film ima puno naziva vezanih za Highlander III:The Final Dimension,The Magician i The Sorcerer.
-U filmu na New York aerodromu sam primjetio da negdje piše "Welcome To Montreal" :)))
-U jednom trenutku Christopher Lambert je otišao sa produkcije zbog novčane rasprave.

- 09:08 - Komentari (5) - Isprintaj - #

02.01.2008., srijeda

Highlander II: The Renegade Version (1991)

Trailer
Režija: Russell Mulcahy
Scenarij: Brian Clemens,William N. Panzer i Peter Bellwood
Uloge: Christopher Lambert,Sean Connery,Virginia Madsen,Michael Ironside,Allan Rich,John C. McGinley...
Žanar: Akcijski,SF
Imdb
Photobucket
Priča: U budučnosti ozonski omotač je jako puknuo pa ljudi umiru i među tim žrtvama se nađe Connorova žena Brenda. Connor kako bi sprječio daljnje smrti je stvorio sa partnerom štit koj je prekrio cjelu zemlju. U 2025. godini Connor je več starac koj počinje polagano shvačat da ta vrsta štita loše utječe na ljude na zemlji i da se ozonski omotač oporavio. BTW onda imamo neke blesave flashbackove koji nam objašnjavaju da besmrtnici dolaze iz daleke prošlosti(u drugoj verziji filma je bilo da dolaze iz planeta Ziest) i Connor i Ramírez su se pobunili u to vrjeme protiv generala Katana,pa za kaznu su poslani u budučnost gdj će se boriti sa ostalim besmrtnicima i onaj tko pobjedi osvoji nagradu. Nagrada je izgleda da imaš mogučnost hoćeš li umrijeti star na zemlji ili se vratiti među besmrtnike u prošlost. Problem koj muči generala Katana je da Connor još nije odlučio što želi,pa Katana u strahu da se ne vrati pošalje svoja dva pomočnika kojima Connor uspije srečom odsječi glavu i time upije njihovu energiju i pomladi se. Connor dok je sada opet mlad ima namjeru uništiti štit koj je nekoč stvorio i pomaže mu Ramírez koji se nekim čudom stvorio makar je umro u prvom filmu. Naravno Katana odlazi u budučnost kako bi ubio Connora.
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Film: Verzija koja je došla u kina 1991. Highlander II: The Quickening dobila je očajne kritike od fanova. Navodno je verzija koja je došla u kino bila nedovršen uradak i radnja je bila da su besmrtnici došli iz drugog planeta. Ja sam nabavio director’s cut ili Renegade Version(kako piše u naslovu) koja je navodno trebala imati više smisla i biti dosta bolja od dvojke,ali nažalost film i dalje nema smisla i ovo je loš nastavak. U ovoj verziji besmrtnici su došli iz daleke prošlosti što nema baš nikakvog smisla,jer bi onda Katana bio živ za vrjeme okupljanja u New Yorku(hmmm ili možda mu je netko odsjekao glavu) i osim toga kada su besmrtnici iz prošlosti došli u budućnost da ubiju Connora su ispali čak puno naprednijie nego ljudi iz budučnost sa svojim krilatim jetpackovima i letečim tenisicama. Još užasno glupo potez što se tiče priče je bio vratiti Ramírez,jer je umro u prvom filmu,a vratili su ga tako da je Connor čim je odrezao glavu besmrtnika i upijo mu energiju rekao:"Ramírez treba mi tvoja pomoč" i Ramírez odjednom skoči iz neba? WTF!!!!!! Kao što vidite priča je totalno glupa,sadrži brdo rupa i događaja koji nemaju smisla.Scenarij je največi i jedini veliki problem filma,ali onda se vjerojatno pitate zašto sam dao filmu 3. Pa odgovor je da Highlander 2 makar je glup je zbilja zabavan i vizualno lijep film. Redatelj Russell Mulcahy(režirao je i prvi film) je obavi dobar ako ne i odličan posao sa lošim scenarijem. Akcija je bila odlična,dočarao je atmosferu budučnosti i kutevi kamera su bila dobri. Osim toga Christopher Lambert je i dalje solidan kao glavni junak i Sean Connery je prezabavan i na trenutke smješan sa svojim dijalozima. Negativca je glumio ovaj put Michael Ironside koj nije uspjeo nadmašiti Clancy Brownovu izvedbu iz orginala,ali je i dalje jako zabavan unatoč malo pretjeranoj glumi u nekim scenama. Svakako scena sa njime u podzemnom vlaku gdje ubija putnike ubrzavanjem i scena trganja glave vojniku na stolu je nezaboravna.

Ako ne tražite puno i ostavite mozak na vratima onda će vas Highlander 2 zbilja zabaviti sa svojom dobrom akcijom,specijalnim efektima i nekim zabavnim glumcima,ali to ipak nije puno pomoglo da se spasi ovaj film od užasanog scenarija. Svakako ovo je loš nastavak usuprot orginalu. Ako imate namjeru pogledati uzmite Renegade Version,ali ne lošiju verziju The Quickening.

Ocjena 3/5
Zanimljivosti i ostalo:
-Redatelj Russell Mulcahy je toliko mrzio verziju koja je došla u kina da je otišao s premjere nakon 15 minuta.
-Sean Connery je dobio 3.5 miliuna za 9 dana snimanja i navodno je Christopher Lambertova ideja bila da vrate Connerya budući da se sprijateljio s njim na snimanju prvog filma.
-Christopher Lambertu se navodno zgadio novi scenarij za Highlander II da je htio otiči sa produkcije,no nije mogao zbog ugovora.
-Christopher Lambert i Michael Ironside su napravili večinu akrobacija u filmu i za vrjeme scene borbe između njih dvojce je Christopher Lambert porezao prst do kosti.
-Clancy Brown je trebao napraviti cameo u filmu kao Kurgan ,ali je odustao zbog toga što je bio alergičan na preveliko korištenje makeupa

- 18:12 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (5)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Prije sam imao blog pod nick Unreal , no nažalost zbog problema s lozinkom koj nisam mogao rješiti sve je otišlo kvragu. Otvorio sam novi blog i stavio recenzije iz starog.

E sada da krenem o sebi. Recenziram razne filmove, ali najviše horrore jer mi je ipak to najdraži žanar. Nači će se i tu koji akcijski ili humorističan film. Ne pišem baš previše o filmu , no manje više napišem ono kaj mislim da je najvažnije. Meni je u filmu opčenito najvažnija zabava, ali i ostli su elementi isto važni, no zabava je ipak na prvom mjestu. Nadam se da će blog dosta dugo trajat , da će se meni dati pisati recenzije i da čete vi uživati čitajući moje recenzije.

Ovako ocjenjujem:
1- čisto sranje, nećete film pogledati ni do kraja

2- jako loš film,jedva podnošljiv

3- tako tako, da se pogledat

4- solidan i dosta zabavan uradak

5- odličan film koj ćete više od jednom pogledati

Blogovi koje čitam

Filmovi

Child's Play (1988)
Child's Play 2 (1990)
Child's Play 3 (1991)
Child's Play 4:Bride of Chucky (1998)
Child's Play 5:Seed of Chucky (2004)
Candyman (1992)
Crank (2006)
Creepshow 2 (1987)
Cobra (1986)
Die Hard 4 (2007)
Disturbia (2007)
Dirty Harry (1971)
Doom (2005)
Friday the 13th (1980)
Friday the 13th Part 2 (1981)
Friday the 13th Part 10: Jason X (2001)
Fright Night Part 2 (1988)
Gremlins (1984)
Gremlins 2: The New Batch (1990)
Ghost Rider (2007)
Vampires 2: Los Muertos (2002)
Halloween (1978)
Halloween (2007)
Halloween 2 (1981)
Halloween 4: The Return of Michael Myers (1988)
Halloween 5 (1989)
Halloween 6: The Curse of Michael Myers (1995)
Heavy Metal (1981)
Highlander (1986)
Highlander II: The Renegade Version (1991)
Highlander III: The Sorcerer (1994)
Highlander: Endgame (2000)
Highlander: The Source (2007)
Highlander: The Search for Vengeance (2007)
Lone Wolf McQuade (1983)
Prince of Darkness (1987)
Predator 2 (1990)
Rambo III (1988)
My Bloody Valentine (1981)
Maniac Cop (1988)
Maniac Cop 2 (1990)
Maniac Cop 3: Badge of Silence (1993)
Masters of the Universe (1987)
Mortal Kombat (1995)
Mortal Kombat: Annihilation (1997)
Waxwork (1988)
Warlock (1989)
Warlock: The Armageddon (1993)
Wishmaster (1997)
Wishmaster 2: Evil Never Dies (1999)
Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell (2001)
Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled (2002)
Wicked Little Things (2006)
Spawn (1997)
Skinwalkers (2006)
Shocker (1989)
The Rundown (2003)
Tango & Cash (1989)
The Punisher (1989)
The Protector (2005)
The Texas Chainsaw Massacre 2 (1986)
Texas Chainsaw Massacre III (1990)
They Live (1988)
The Batman vs Dracula: The Animated Movie (2005)